Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Én tudok házi kenyeret sütni-m...

Én tudok házi kenyeret sütni-már több mint 10-éve készítem-érdekel valakit?

Figyelt kérdés
Gáztűzhelyben készül
2010. márc. 6. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hmm jónak tűnik, majd kipróbálom :P

és bármilyen liszttel lehet csinálni?

tönkölybúza liszt, rozsliszt ilyenekre gondoltam

2010. márc. 6. 13:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Elősször próbáld meg simán,később tehetsz hozzá mást is.AZ alap az mindig a finom liszt,ahoz tehetsz bármit amit szeretsz-rozslisztet,magokat,én búzacsírával is szoktam.
2010. márc. 6. 14:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném-ha töltött kis kenyér készül,akkor a húsféle vagy a zöldség nem nyersen kerül bele.Ahús lehet pörkölt vagy sült,főtt hús pl-csülök,de lehet virsli,vagy házikolbász.A zöldséget vagy gombát megpárolom,izesitem.Készülhet kiskenyér,mint egy bukta akkora,de lehet nagyobb is tetszés szerint.ZS
2010. márc. 6. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Tök jó.én is kipróbálom.köszi!
2010. márc. 6. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi megcsináltuk, de szerintem kevés sót raktunk bele, meg nem is sütöttük elég ideig... mindegy... ez volt az első kenyerünk :) A legközelebbi jobb lesz!
2010. márc. 7. 11:38
 16/16 anonim válasza:
Jól befürödtem ezzel a recepttel ... Bár gondolhattam volna, hogy 1 kg lisztből és 2 dl vízből nem nagyon fog összeállni a tészta ... Minden jót!
2010. aug. 21. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!