Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nincs itthon vaj, és sütni...

Nincs itthon vaj, és sütni akarok. Helyettesithetem olajjal, vagy zsirral a vajat?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 09:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A piskóta nem száraz kicsit sem, viszont abban több tojás van (én csak és kizárólag az N db rendes méretű házi tojás, N kanál liszt, ízlés szerinti cukor, eredetileg N kanál, semmi zsír piskótákat tekintem piskótának, anyám így csinálta és tökéletes volt).

Így elolvasva a receptet el tudom képzelni, hogy nem kell bele 20 dkg zsír (a vaj 20%-a víz), de bizonyára ízlés dolga is ez. Úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.

Tartok tőle, hogy vajjal sokkal jobb, nem annyira az extra víz, hanem az extra íz miatt... Vakon, kipróbálás nélkül meg nem mondom, jó lesz-e zsírral. Annyira sokat nem ronthat rajta, de tuti megérezhető a különbség.

2015. júl. 19. 14:43
 12/12 anonim válasza:
ez egy alap muffin recept, lehet helyettesiteni olajjal de az már nem lesz olyan finom
2015. aug. 1. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!