Spagettit mivel lehetne enni?
Figyelt kérdés
Valami jó ötlet kéne,mert kezdem unni a szokásos sajtos-kecsaposat.Köszi :)2010. márc. 4. 21:58
2/12 anonim válasza:
sonkás-tejszines-sajtos mártás :)
3/12 anonim válasza:
milánói makaróniként.Engem mondjuk nem zavar az sem, ha pl a tészta nem a megfelelő az ételhez, mármint ezt úgy értem, hogy én a makaróni tésztát simán mákosként is megeszem, vagy diósként, tejfölös tészta, káposztás, túrós, grízes stb...
4/12 anonim válasza:
Kecsappal eszed? Nem rendes húsos paradicsomszósszal?
5/12 anonim válasza:
Spenótos mártással, pesztóval, carbonáraként
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :-)
22:22 - a húsos-paradicsomszószos cuccot nem szeretem :S
2010. márc. 4. 22:44
7/12 anonim válasza:
Legegyszerűbb: sajtos-tejfölös
A spenótos is nagyon fincsi!
Meg vannak a Knorrnak klassz alapjai, amit nem recept szerint készítesz, hanem elkészíted szósznak! Ilyenek ajánlok:
- tejszínes paprikás csirke alap
- tehszínes fokhagymás csike alap
- tejszínes sonkás tészta alap
- kapros zöldfűszeres halszeletek
Jaa, én még szoktam olyat, hogy lereszelem a sárgarépát megpárolom, befűszerezem provance-i fűszerrel meg só, bors, fokhagyma és ezt összeforgatom a spagival! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!