Mitől lesz grízes, pöttyös a margarin miután jól beledolgoztam a krémbe?
Van egy sejtésem:
Azért mert langyos a puding vagy krémalap amibe beleteszem?
Vagy mert nem szoba hőmérsékletű a margarin?
Mennyire kell a margarint "felmelengetni", illetve a krémet kihűteni amibe teszem.
Valamint az hogy mennyi ideig keverem a krémet a géppel az számít?
Előre is köszönöm a segítséget nektek!
Nem, szerintem nem, vagyis eddig ilyenekkel még nem találkoztam. Rendes Rama margarin, volt már hogy rosszabb minőséget használtam, és akkor azzal is voltak problémák, de teljesen más jellegűek.
Én gondolom, hogy a hőmérsékletük miatt lehetett ez, de szerettem volna ha valaki tapasztalt azért tanácsot tud adni, vagy segít.
Köszi a választ. :-)
Ha hiszitek ha nem, már vagy 5 adag krémet dobtam a kukába mert grízes lett. :-((
Nem most készítek először krémet, de eddig csak egyfajta kakaósat készítettem, ami nagyon jól bevált, de változtatni akartam.
Mindegyik krémnél megvértam, hogy szobahőmérsékletűre kihüljön a krém, illetve ugyanígy kicist felmelegedjen a margarin.
És sorban készítem a grízes krémeket, és már idegösszeroppanást kapok. :-(((
LEhet, hogy a margarinnam van baj, a light-osakban elég sok viz van és attól is lehet grizes.
De ha megint összeugrik, akkor picit langyositsd meg és robotgéppel keverd addig, amig kihül - igy általában sikerül megmenteni.
Mindíg vajjal?
De akkor miért írnak szinte mindenhol margarint? :-((
Milyen vajat ajánlassz?
Habár a napokban én is olvastam hogy vajjal jobb mint margarinnal, és ott teavajat ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!