Pöttyös lepényhalra adnátok tippet?
Figyelt kérdés
Igazából nem is az a gondom, hogy hogyan készítsem el, bár ha adtok receptet azt is megköszönöm. Eddig csak filét vettem, ez viszont egyben van, annyi, hogy a kopoltyú alatt egy kis résen ki van szedve a bele. Nem tudom ,hogy mennyire szálkás, szálkás-e egyáltalán és hogyan helyezkednek el benne, mert ez teszi függővé, hogy hogyan daraboljuk a halat.2011. okt. 3. 14:13
1/4 anonim válasza:
Most filé vagy csak nyúzott?
A lepényhalat nyúzni kell,majd éles késsel először lefejted a filét az egyik oldaláról, majd a másikról.
A szálkák a gerincen maradnak
2/4 A kérdező kommentje:
Épp ezt akartam még kérdezni, hogy meg kell -e nyúzni, elég bizarr látványt nyújt a bőre :-) tök egyben van az állat, csak egy kis résen ki belezték. Köszi a választ, így értem.
2011. okt. 3. 14:21
3/4 anonim válasza:
a nyúzást a farkánál kezd. Felvágod a bőrét a farka mögött, megfogod a farkát egy konyharuhával és a bőrét lehúzod. Szépen lejön az egész
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2011. okt. 3. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!