Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojás, hús nincs itthon. Mit...

Tojás, hús nincs itthon. Mit főzhetnék gyorsan?

Figyelt kérdés

Tészták, krumpli, hagyma, és sok minden van, csak ez a kettő hozzávaló nincs, viszont kisfiúnak kellene főznöm.

A paradicsomlevest megszavazták :)

Grízes-krumplitésztát nem eszik meg :(

Meg vagyok lőve, de boltba nem tudok menni....

2015. júl. 10. 09:39
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Húúú a dödölle jóóóó!!! Meg a gombóc is!

Köszönöm!

Igen, képesek nem enni, hidd el, inkább isznak 2 pohár vizet :(

Zöldségeket csak pl. krémlevesekben eszik meg...néha a húslevesben a répát. Sokat kell agyalnom

2015. júl. 10. 10:10
 12/27 anonim ***** válasza:
49%

Sima tésztát, aztán raknak rá amit akarnak

Túrót, diót, mákot, kakaót, lekvárt...ami eszetekbe jut :D

Tudom nem a legegészségesebb, de vészhelyzetben elmegy :D

2015. júl. 10. 10:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajt, turo van? keszithetsz sajtos spagettit (vagy amilyen teszta van), es paradicsombol meg egyeb zoldsegekbol valami szoszt hozza.
2015. júl. 10. 10:22
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
krumplilángos
2015. júl. 10. 10:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

- Paprikás krumplit, ha van, akkor egy kis virslit bele, ha nincs, akkor fodroskocka tésztával, hasonlóval megturbózva.

- Lehet egy adag tejbegrízt/tejbekását cukrozott kakaóval megszórva sütiként adni nekik.

- Krumplis tarhonya (net-en = pásztor tarhonya)

2015. júl. 10. 11:01
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Lecsó virslivel
2015. júl. 10. 11:04
 17/27 megadeth18 ***** válasza:
54%
hagymás pirított krumpli, esetleg paradicsomszósszal :)
2015. júl. 10. 11:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát pedig rengeteg lehetőség van!

Pl. Zöldséges-paradicsomos tészta olaszosan, vagy tejszínes, zöldfűszeres... Töltött héjában sült krumpli sajttal sütve, stb.

2015. júl. 10. 11:26
 19/27 anonim ***** válasza:
38%

Nem egésze értem a kérdésnek azt a részét, hogy miért lényeg, hogy kisfiúknak vagy kislányoknak fözöl? Szerinted van valami különbség? Mert szerintem nincs.

Ha meg nem esznek, akkor éhen maradnak, nem kell öket ennyire válogatóssá nevelni.

2015. júl. 10. 11:53
 20/27 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm Mindenkinek aki segíteni akart!

Igen kedves 19-es válaszoló!

Nem fontos, hogy fiúk vagy lányok, csak mivel már a kérdésemben rosszul fogalmaztam és utána is mellé ütöttem, gondoltam kijavítom magam, ezért lett 3x leírva...

Amúgy a gyereknek főzni az olyan személytelen szerintem, de nem vagyunk egyformák :)

Gondolom te is olyan anyuka vagy, hogy ha a gyerek neme szik meg x kaját akkor is elé teszted...ez van, eszed-nem eszed nem kapsz mást? Komolyan, bele erőltetnéd amit nem szeret! Te mindent megeszel? A pacaltól kezdve a kagylón át, tényleg mindent???? Mert ha nem kívánom, hogy tegyék eléd, és marad éhes...akkor úgyis megeszed majd! ;)

Igen nem eszik meg a krumplis tésztát, de a tökfőzeléket imádják :)

Én nem erőltetem le a torkukon, ha nem szeretik (kb. 5 dolog van amit nem esznek meg,azt gondolom, hogy ez igazán nem sok)

Az ebéd végül paradicsomleves volt, betűtésztával és pásztor tarhonya.

Még egyszer köszönöm az ötleteket!

2015. júl. 10. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!