Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap ebédre?

Mit főzzek holnap ebédre?

Figyelt kérdés
Nyári szüneten vagyok, nem igazán szoktam sütni-főzni, de szeretném meglepni szüleim, hogy holnap mikor hazajönnek a munkából ebédszünetben friss leves egy egyszerű főétel és egy kis desszert várja őket. Tudtok valamit ajánlani? :)

2015. júl. 6. 21:19
 1/7 A kérdező kommentje:
(Holnap megyek boltba, úgyhogy jöhet bármi)
2015. júl. 6. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Mi a kedvencük? En ajánlok egy gyümölcslevest mindenképp , lehűtve. Nagyon jol esik ilyen melegben. :) desszertnek madártej is lehet , az is finom ,könnyed , hideg.
2015. júl. 6. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából egyáltalán nem válogatósak, nyitottak az új dolgokra:)
2015. júl. 6. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
csinálj borsólevest, rántotthúst krumplipürével, rizzsel, és csokipudingot málnával :D nem túlzottan nehéz, és délelőtt se fogsz unatkozni, ha időben kelsz, kész is :D
2015. júl. 6. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
én is a gyümölcslevest javaslom, utána fűszeres csirkehúst kechupos krumplival, desszertnek pedig tiramisut.
2015. júl. 6. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Egy finom fűszeres krémlevest készítenék, pl. bazsalikomkrémleves, citromfüves zellerkrémleves, rozmaringos karfiolkrémleves - nem túl sűrűre, épp kicsit krémesre.

Másodiknak pl. nyárson sült hús vagy zöldség (gomba, cukkini, padlizsán, paradicsom, paprika, stb.) joghurtos öntettel, zöldsalátával. Marha gyorsan megvan, felnyársolod a dolgokat, ha van grill arra teszed, ha nem, egy nagyobb serpenyőbe, max. 10 perc és elkészül.

Desszertnek szintén valami egyszerű mondjuk egy tejszínes vagy túrós pohárkrém idénygyümölcsökkel - ami épp van otthon, mondjuk barack, nektarin vagy épp eper, málna?

2015. júl. 6. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Egy nagyon könnyű zöldségkrémleves (karfiol, cukkini pl ) vagy gyümölcsleves szerintem is.

Utána egy gombástokány rizzsel, vagy brassói. mindegyik egyszerű.

Desszert valami pohárkrém, pudingból gyümölcsökkel.

2015. júl. 7. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!