Hogy kell olyan sajtos rudat csinálni, ami belül is sajtos és olyan finom folyós sajt van benne, kívül pedig ropog?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 19:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak addig marad benne folyós a sajt, amíg meleg.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de csak olyan sajtos rúd receptet találok a neten, ami csak kívül sajtos. Amire én gondolok, az nem ilyen ujjnyi vastagságú, hanem téglalap alakú, belül üreges és egy kevés sajt van benne.
2015. júl. 5. 19:31
4/4 A kérdező kommentje:
Iiiigen ez az! :-) Köszi!!!!
2015. júl. 5. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!