250 g kihabosított vaj 250 g mascarpone sajttal finom krémet alkot?
Figyelt kérdés
esetleg túl sok a vaj? vagy a mascarpone?2013. febr. 16. 17:20
1/12 A kérdező kommentje:
utána persze ízesíteném, csak vmi alapkrém kéne először
2013. febr. 16. 17:20
2/12 A kérdező kommentje:
valaki gyorsan válaszoljon mert fél órán belül sütööök:) szerintem kevesebb vajjal csinálom majd amúgy.
2013. febr. 16. 17:31
3/12 anonim válasza:
Én max. 100 g vajat tennék hozzá, mert a mascarpone is elég zsíros.
De egyébként szerintem finom lenne.
4/12 anonim válasza:
én is sokallom a vajat, de a 250 mascarpone az nem sok egy sütibe.
5/12 A kérdező kommentje:
12 db muffin tetejére lesz,szerintem arra elég, nem?
2013. febr. 16. 17:46
6/12 A kérdező kommentje:
ja és köszi a választ, ment a ++++++++++++++++ :)
2013. febr. 16. 17:51
7/12 anonim válasza:
porcukor nem ártana bele :O
egyébként szerintem úgy jobb, ahogy a tiramisuba kerül: 2 szétválasztott, felvert tojással, 2 ek porcukorral. Puha, habos krém lesz és nagyon finom.
8/12 A kérdező kommentje:
a tojásfehérje pluszba hozzájön a vajhoz meg a sajthoz?
2013. febr. 16. 17:57
9/12 anonim válasza:
Én a tiramisuba, meg általában semmibe nem teszek nyers tojást.Félek a szalmonellától:))
10/12 A kérdező kommentje:
na, kesz a krem (vaj+porc+masc).. nem tudom hogy hozzaadjam e a feherjet... ugye nem fog kicsapodni a vaj?..
2013. febr. 16. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!