250 g kihabosított vaj 250 g mascarpone sajttal finom krémet alkot?
Figyelt kérdés
esetleg túl sok a vaj? vagy a mascarpone?2013. febr. 16. 17:20
11/12 anonim 



válasza:





Én felvert tejszínnel lazítom a krémet.
Ha csak muffin tetejére teszed, azon inkább sűrűbb, sajtosabb krém a megfelelő, nem a lágy.
12/12 A kérdező kommentje:
na, végülis nem adtam hozzá a fehérjét, mert az aromával picit lazább lett az állaga, és nem akartam túl lazára, mert te is írtad, hogy ugye a tetejére merev krém kell
2013. febr. 16. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!