Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami különösebb oka,...

Van valami különösebb oka, hogy a kelt tésztába nem teszünk tojást, vagy akár lehetne is?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
én mindig teszek:D
2015. jún. 30. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
És ugyanolyan szépen megkel, és legalább olyan finom? :)
2015. jún. 30. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
igen :)
2015. jún. 30. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Tészta típusától függ, hogy kerül-e bele tojás vagy sem. Kalácsba (főleg a foszlós félékbe) igen, de van olyan, amibe nem szükséges.
2015. jún. 30. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Sütikbe mindig tettünk, kenyérbe csak ritkán, de nem tett neki rosszat :)

Ma már nem csinálok ilyesmit, így jár az, aki elhagyja a glutént.

2015. jún. 30. 23:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!