Hogy kell a panna cotta mellé a zselét ferdén megcsinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon béna vagyok, még eddig sosem sikerült, azért kérdezem, hátha van valakinek valami tippje, trükkje, amivel egyszerűbb. Illetve ha sehogy sem sikerül, milyen lenne, ha ferdén levágnám késsel, majd áthúznám a kést rajta forrón, hogy egy kicsit megolvadjon? Így látszódna, hogy el volt vágva?
2015. jún. 28. 17:33
1/5 anonim válasza:
megdöntve kitámasztod a poharat és úgy öntöd bele és hagyod megdermedni
2/5 anonim válasza:
Még nem csináltam, de kép alapján én is egyből rájöttem, hogy mg kell dönteni a poharat készítés közben.
Ez neked nem jutott eszedbe?
3/5 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott, így is csináltam, de nem áll meg így. Belenyúlok, már rég megkötött, de ahogy visszaállítom, elcsúszik. Nem esik szét, vagy folyik, de egy kicsit megcsúszik az alja, és úgy már nem szép.
2015. jún. 28. 19:10
4/5 A kérdező kommentje:
Tehát nincs a pohár aljához "ragadva".
2015. jún. 28. 19:11
5/5 anonim válasza:
Akkor túl híg a zselé - picit több zselatint tegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!