Ha a recepteben az áll, hogy 15 dkg cukor, akkor az por vagy kristálycukor? (muffint csinálok)
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 15:40
1/9 anonim válasza:
Ha nincs kiírva, akkor kristálycukor. A sütemények tésztájába általában kristálycukrot teszünk. Porcukrot csak akkor, ha világosan az van előírva.
2/9 A kérdező kommentje:
És ha nincs mérlegünk, akkor mihez mérjem a 15 dkg-mot?
2015. jún. 28. 15:49
4/9 anonim válasza:
Sima kristálycukor.Én mondjuk sosem mérem,teszek,amennyit gondolok,és a végén megkóstolom a nyers tésztát,hogy elég édes-e.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jó lett a muffin! :)
2015. jún. 28. 17:04
7/9 anonim válasza:
amúgy nem feltétlenül mérleggel mérik, hanem mércés pohárral/kancsóval.
8/9 anonim válasza:
Vannak kifejezetten bögrés muffinok,aminél bögrével mérhetsz. Én nem csak ott használok porcukrot,ahol direkt azt írják. Ha azt használsz,biztos,h nem fog benne ropogni a cukor. Általában én is mérleg nelkul sutok,de az arányokat meg szoktam nézni.
9/9 anonim válasza:
Ha már itt van a Net, akkor megkeresheted pl. : hány dkg egy evőkanál cukor, liszt stb.? Konyhai mértékegységek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!