Hogy kell elkészíteni a gombás ravioli-t?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 17:18
1/6 anonim válasza:
Én igy kétféle tésztával csinálom: az egyik a hagyományos tészta 1 tojás liszt víz só érzés szerint... összegyúrom lisztes deszkán kisodrom nagy kb10cm köröket szaggatok és ebbe töltöm a gombapaprikást...
a másik hagyományos bakonyi családi recept : megfőzöm a krumplit lenyomom tojással és lisztel sóval összegyúröm és ebbe töltöm a gombapaprikást...
sajnos :( pontos adatokat nem tudok mert mint mondtam családi "recept(igazából nincs is recept csak gyakorolni kell)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi! De, mi az a gombáspaprika?
2010. márc. 3. 17:09
3/6 anonim válasza:
1.lépés megtanulsz olvasni
2.veszel egy szakácskönyvet
3.elolvasod hogy hogyan készül a gombás ravioli
és képzeld pontosan úgy kell megcsinálni.
4/6 A kérdező kommentje:
húh, valahonnan gondoltam, de reméltem vannak normális emberek magyarországon vagy legalábbis a környéken aki le tudná írni, mert egy receptért miért vegyek meg egy egész könyvet.?
2010. máj. 30. 12:42
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! =)
2010. nov. 24. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!