Hogyan kell finom tökfőzeléket csinálni, ami tényleg finom, és nem utáltatom meg a gyerekekkel egy életre?
Figyelt kérdés
Sosem csináltam még, mert gyerekkormban ettem egyszer, de az nagyon rossz volt. Azóta utálom. De ma megkértek a gyerekek, hogy csináljak.
A lényeg, hogy a nagylány evett a táborban, és az édes és tejszínes volt, meg folyékony, nem állt meg benne a kanál. Tudnátok segíteni, hogyan kell így elkészíteni?
Köszi előre is a segítséget!
2015. jún. 25. 19:36
1/3 anonim válasza:
rántás helyett tejszínes habarással
2/3 anonim válasza:
Táborban egész biztosan vékony rántással, vízzel felengedve készítették. És tejföl/tejszín helyett inkább joghurtot belefőzni.
Menza/tábor és hasonló helyeken nincs akkora költség-keret, hogy a legdrágább hozzávalókból készítsék el az ebédet!
Persze készítheted az 1-es válaszoló szerint is tejszínes habarással, de biztos, hogy más ízt, állagot kapsz, mint amit a táborban ettek a lányodék!
3/3 anonim válasza:
Tejszines habarással csináltam, nagyon finom lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!