Hogy készül a jérce saláta?
Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 14:01
1/2 anonim válasza:
Jércemell-saláta
Hozzávalók: erőlevesben főtt csirkemell, falatokra aprítva, héjában főtt burgonya ugyanúgy, ecetes uborka - ezt kisebbre vágom, a tejföl, majonéz és a mustár aránya a következő: 1 pohár tejföl + 1 kis tubus Univer majonéz + egy teáskanál mustár (egyszerű tartár) Lehet bele reszelt trappista sajtot, reszelt tojást tenni, ettől laktatóbb lesz. Természetesen 1 nap pihentetés után adja ki az igazi ízét.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. szept. 2. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!