Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok napi étrendeket?

Tudtok napi étrendeket?

Figyelt kérdés
Elkezdtem diétázni. Tudtok nekem különféle ételeket? : -reggelire -tízóraira -ebédre -uzsonnára -vacsorára Sokat segítenétek vele!

#Napiételek
2015. jún. 22. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen diéta? Mert hát hiába ír valaki egy vegán étrendet, ha te paleós vagy.
2015. jún. 22. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Főtt tojás fehérje, sovány túró, hal, csirke- és pulykamell, párolt zöldségek, saláta, sajt, tonhal, lazac - nekem ebből áll az étrendem nagy része. Ezekből sokféle hideg és meleg fogást lehet készíteni.
2015. jún. 22. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Diéta = epe/vese/stb. egészségügyi problémák esetén az u.n. megszorításos étkezés. Pl. só nélkül, zsír nélkül, és hasonlók.

Ha fogyókúra célzattal, akkor viszont azt kell eldönteni, hogy a rengeteg féle-fajta lehetőségből melyik utat választod.

Ha csak símán, az egészségesebb táplálkozást szeretnéd bevezetni az életedbe, akkor a reform-konyha címszó alatt keresgélj, és esetleg még a paleo-étkezés is szóba jöhet.

Tehát először döntened kell, hogy mi célból, mit is akarsz, és még a google-ban is utána tudsz kismillió ötletet, receptet, stb. találni.

2015. jún. 23. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én nem vagyok veggetáriánus... csak nem szeretem a zöldségeket meg a gombát... egy kicsit válogatós vagyok. Arra is gondoltam már hogy rendelek kaját. csak nem tudom honnan. Tudnátok segiteni abban is esetleg?(Hajdú-Bihar megye)

2015. jún. 23. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Meglehet, hogy te Hajdúnánáson laksz, vagy a legdélibb csücskében Csökmő községben... azt szinte biztosra veszem, hogy a Debreceni Arany Bika szállónál ha rendelsz, azt ki fogják neked szállítani. Kérdés, hogy mennyiért!!!

Nézz szét a saját lakhelyeden, egész biztosan fent vannak azok az éttermek, kifőzdék a net-en, akiktől ott helyben olcsóbban tudsz rendelni!!!

2015. jún. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!