Tudtok írni jó étrendeket fegyencedzés mellé?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a fegyencedzést és kellene hozzá valami jó étrend, csak én nem tudom, hogy mi szerint kell ezt összeállítani. Találtam neten sokat csak nem tudom melyik használhatós és melyik eredményes.2014. jún. 21. 19:58
1/1 anonim válasza:
Ha izomnövelés a cél, akkor tömegnövelő étrend kell, ami kalória pluszt jelent energetikailag.
Te is össze tudod rakni egy tápanyagtáblázat alapján.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!