Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A húsleves csak frissen jó?...

A húsleves csak frissen jó? És milyen húsból jó?

Figyelt kérdés

Vagy megcsinálhatom előző nap és aznap mikor vendégeket vároik csak melegíten, vagy ez akkor már nem olyan jó ízű????


És miből jó??? Fartő, szegy, lapcka (marha...)????


2010. márc. 1. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy megmelegitheted. Én személy szerint mindig tyúkhúsból vagy csirkéből készitem.
2010. márc. 1. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
én marhából szeretném, de nem tudom melyik része lenne jó. "erős" levest szeretnék, de semmiképp sem zsírosat
2010. márc. 1. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor az az igaszság, hogy nem tudok segiteni:D.De biztos lesz valaki aki segit!
2010. márc. 1. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
azért köszi!!
2010. márc. 1. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyon finom a másnapos fácánleves, de ugyanez igaz a marhára, tyúkra is.
2010. márc. 1. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

a marhafartő jó választás. ebből lesz az ököruszály leves. nyugodtan megfőzheted előző nap.tartalmas, nem zsíros finom leves.

üdv.

2010. márc. 1. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Fartő vagy szegy a legjobb levesnek.És sokkal jobbízű a leves,ha előzőnap főzöd meg,mert az ízek összeérnek benne.Csak a tésztát főzd ki külön,és csak a tálaláskor tedd bele.
2010. márc. 1. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!


Én a legjobban a sertéscsontból -karajcsontból készült levest szeretem, általában ebből főzöm.

Marhából is szoktam, marhanyakból vagy marhafartőből szoktam. A főtt húshoz nagyon finom a torma :)


Természetesen lehet melegíteni, de a legfinomabb a frissen főtt húsleves.

2010. márc. 1. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
A húsleves csak akkor jó, ha már egy napig áll - akkor összeérnek az izek, és sokkal finomabb. Régebben minden háziasszony tudta ezt, és sose fözték frissen. A komolyabb éttermekben is mindig elöre fözik.
2010. márc. 1. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
és ha előre főzöm akkor úgy teszem be a hűtőbe, h zöldségek benne maradnak, vagy azt külön kiveszem és az is a hűtőbe, meg külön a lé???
2010. márc. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!