A húsleves csak frissen jó? És milyen húsból jó?
Figyelt kérdés
Vagy megcsinálhatom előző nap és aznap mikor vendégeket vároik csak melegíten, vagy ez akkor már nem olyan jó ízű????
És miből jó??? Fartő, szegy, lapcka (marha...)????
2010. márc. 1. 13:53
11/11 anonim válasza:
Szia! a zöldségeket ne szedd ki, mert csak a lével együtt tudod újramelegíteni. tálalás előtt szűrd le szép
tisztára a levest és vagy visszateszed a zöldségeket vagy külön, de melegen teszed asztalra.úgyanígy a tésztát is.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!