Ha kemény maradt a tarhonya mit tegyek vele, hogy megpuhuljon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 22:01
1/7 anonim válasza:
Forralj fel egy másik edényben vizet és önts a tarhonyára és egész kis lángon fözd még tovább. (Egyébként ha tarhonyát fözöl, akkor másfélszer annyi viz kell, mint tarhonya: 1 bögre tarhonya, 1,5 bögre viz)
2/7 anonim válasza:
De hogy maradhat kemény? Addig kell főzni, míg megpuhul, ha elfővi a levét és még nincs kész, nyugodtan fel lehet önteni kis vízzel.
4/7 anonim válasza:
1 kiskanál szódabikarbóna. Nem tapasztalat de állitólag mindent hamarabb megpuhit:D
5/7 anonim válasza:
A szódabikarbona, csak a növényeket segit megpuhitani, mert a sejtfalakat roncsolja - a tarhonyának nem segit, csak rossz ize lesz töle.
A tarhonyának meg viz kell, ha nem puha még, akkor tölts még hozzá és fözd tovább.
6/7 anonim válasza:
Öntesz hozzá még egy kis vizet és fedő alatt tovább főzöd.
7/7 anonim válasza:
én be szoktam tenni a sütőbe, és ott párolni tovább kb 120-150 fokon, kevergetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!