Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyáron a nagy melegbe milyen...

Nyáron a nagy melegbe milyen ételeket készítettek?

Figyelt kérdés
Ma a vasárnap miatt sült csirke, petrezselymes újburonyával és uborkasalátával lesz. de a hét többi napján semmi kedvem mindenféle nehéz ételt enni. Itthon a családba mindenki sült csülökkel, pörkölttel, töltött káposztával tömi magát, de én amúgy is szeretek egészségesen enni, pl egy vegyes saláta sült csirkemellel vagy bármilyen részével a csirkének. Tudnátok adni ötleteket mit csináljak ami gyorsan elkészíthető és nem terheli meg a gyomrot?
2015. jún. 14. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
NINCS $, SEMMIT!
2015. jún. 14. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Most valaki szórakozik, vagy komolyan 5 különböző ember teszi fel naponta ezt a kérdést 5x??


Egyébként pl. padlizsán, cukkini, paradicsom, paprika, karalábé, avokádó, brokkoli, karfiol, zeller, répa... pl. karalábékrémleves, parmezános sült brokkoli, rizottóval töltött paradicsom, cukkini-gomba nyársak, mézes-fokhagymás padlizsáncsíkok, tejszínes-sajtos karfiol, zellerkrémleves citromfűvel, párolt répa juhtúróval megszórva, stb...

2015. jún. 14. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokminden terem, amit lehet grillezni, salátának készíteni, akár nyersen is. Taboulleh a legjobb köret ilyenkor.
2015. jún. 14. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
100%
Esetleg egy tál hideg gyümölcsleves?:) Nagyon jól tud esni ebben a melegben.
2015. jún. 14. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hideg gyümölcsleves, zöldségleves, ma répatorta is volt, annak mindegy az évszak, még a párom sem panaszkodott, hogy átírtam a receptet és véletlenül sokkal zsírosabb lett... A sütik eleve hajlamosak rá. Finom lett nagyon. Sütit bármikor van kedve enni.

A levesfőzés zöldségfőzéssel kezdődött, ilyenkor telepakoljuk az edényt (jelenleg a bográcsot - nem fáztunk délben a tűz mellett, mit mondjak, bár a napernyő azért segít valamit) zöldségekkel, majd kiveszünk belőle, a lé a maradékkal s még ezzel-azzal átmegy levesbe, a kivetteket pedig vajon sütögettem és tojást ütöttem rá... Kellemes volt :) Uborkával ettem, odavagyok nyáron a kovászolni való kis üde, leves uborkákért.

2015. jún. 14. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Muszáj ezt minden nap megkérdeznie valakinek?
2015. jún. 15. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!