Cukkiniből ti milyen ételeket készítettek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 17:36
1/5 anonim válasza:
Kiránthatod simán,vagy cukkini főzelék.:D
3/5 anonim válasza:
Rontott cukkinit, kikavart cukkinit (kimagvazod, lereszeled, megfozod keves olajba, megvarod mig kihul, aztan bele pici lereszelt hagyma, es ra jo sok fincsi majonez:D), vagy rantottat csinalni belole (egy reteg felvert tojas, egy reteg vekonyra vagott cukkini, tojas cukkini...es igy tovabb ameddig jonak latod:p), en ezt is nagyon szeretem, olyan mintha gomba lenne:D
4/5 anonim válasza:
Sajtos cukkinis tészta
én nem olviaolajjal csináltam. :P még is nagyon finom lett.
Meg persze cukkini főzelék - ugyanolyan mint a tök, csak picit édesebb. Ezt is szeretjük.
5/5 anonim válasza:
Durva reszelön lereselni ,vajon megpárolni, csak sót ésborst hozá. Finom köret pl. steakekhez stb-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!