Adjatok tippet grillsültek mellé?















Jó hideg svéd gombasaláta, nálunk mindig nyerő.
Az amerikai káposzta-sárgarépa majonézzel,fehérborssal, kis marék durva dióval is isteni finom.
Sopszka saláta sós fehér túróval (ami a boltokban sólében áll)szintén nagyon finom, üdítően friss.





Babos-kukoricás saláta:
Vörös babot vagy megfözöl, vagy leszürsz konzervet és alaposan leöblíted.
Fött szemes kukoricakonzervet ugyanígy.
A kukorica kb fele legyen a babnak mennyiségre.
Piros színü húsos paprikát kb fél cm-es kockákra vágsz.
Lilahagymát vékony félkarikákra vágsz, picit megsózod, 10-15 perc múlva ecettel, mustárral, kevés olívaolajjal, borrsal, örölt köménnyel - és ha szeretitek, akkor chiliporral ízesíted.
Az összevágott paprikát, a babot meg a kukoricát belekevered a hagymás salátalébe és legalább egy óráig érleled, közben többször átkevered.
Nálunk nem lehet belöle eleget csinálni, minden mennyiségben elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!