Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi tésztát kell rakni egy...

Mennyi tésztát kell rakni egy papír muffin formába?

Figyelt kérdés
Teljesen szétment a sütőben a forma és szétcsúszott a tészta... :(
2010. febr. 27. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél muffintepsit és abba rakd bele a papír-kapszlikat és töltsd meg 3/4-ig! Muffintepsi nélkül mindig szét fog folyni és nem lesznek szépek a muffinok sajnos!:S
2010. febr. 27. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak olyan papírkapszlik, melyekben nem folyik szét a tészta. A múltkor én is így jártam, aminek az volt az oka, hogy a már itt és máshol is emlegetett 3/4-déig tettem a tésztát!!!!

A múlt héten már csak kb. feléig tettem és szépen följöttek, mint a bolti, olyan volt. Egy teáskanálnyit és még egy kicsit tettem bele. A kapszli harmónika szerűen lefejthető a tésztáról és kb. 5 cm átmérőjű.

Sok sikert!

UI: Én a múltkori selejten megtanultam, inkább legyen több darab és kicsik, mint hogy kifolyik az egész a tepsibe.

2010. febr. 27. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

ja, még annyit, hogy a sütőportól úgyis feljön a tészta.

A múltkor ilyen sütőpapírt vettem:

Muffin papír ( 50db/csomag) Forgalmazó: Husztipakk, OETI:3686/2005. 360Ft volt, kicsit drágálltam is, de megérte, mert így nem kell a kosárkasütő formát előszedni, hogy abba rakjam bele. Megáll magától a tepsiben.

KB. Ilyen:

[link]

(16:06 voltam)

2010. febr. 27. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!