Ha az esküvő svédasztalos jellegű lesz, tudnátok tippeket adni milyen ételek legyenek?
Figyeld meg!!! a 4.-ik sorban az utolsó képet!!!
HA VAN/LESZ u.n. "melegen-tartó" készüléket, akkor a pörkölt-félék, raguk, stb. stb. meleg-ételek is "szabad szedésre" asztalra tehetők!!
És a többi finomság...
Ami semmiképp se legyen azok olyan dolgok amik csak frissen, ropogósan jók: ràntott húsok és zöldségek, krokett, sült krumpli, ropogós bőrös húsok. Ezek melegen tartva megpuhulnak, gusztustalan àllagúak lesznek!
Helyette grill és natúr, pácolt húsok, fűszere sült zöldségfélék mártogatóssal, köretnek többféle zöldsaláta, krumpliból maximum krumplipüré vagy steak burgonya, nokedli, rizs (esetleg vadrizs). Mindenképp tennék be valamilyen húsos és húsmentes ragut vagy tokányt is. Pl. Vadragut és erdei gombaragut:). Egy fajta hal is lenne pl. Mondjuk fűszervajae lazac.
Leves ek csak olyasmit érdemes, ami nem krémleves, bármennyire is finomak - ekeznél megint az a helyzet, hogy ha magadak szeded a teteje gyakran megbőrösödik a melegítő edény en, ami nem egy ízléses látvány. Mindenképp raknék be egy hús nélküli levest is, és talán egy húsosat is. De valami könnyűt, frisset, nyáron kevesen kívánnak gulyással indítani, könnyebben lecsúszik egy citromos csirkeleves vagy zellerleves.
Előételnek garnél, padlizsántekercs, koktélparadicsom-mozzarella nyárs, avokádókockák fűszeres olajban marinálva, feta-olajbogyó tál, sajttekercs, sonkába tekert zöldspárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!