Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sutiket csinaljak...

Milyen sutiket csinaljak eskuvore?

Figyelt kérdés
Sajat magam csinalom a sos illetve edes sutemenyeket az eskuvomre.nyáron lesz nem kene hogy romlando legyen. Nagyon fontos,hogy a leheto legolcsobban elo tudjam allitani oket. Tudtok valami olcso alapanyagokbol allo sutirecepteket?

2015. jan. 4. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A linzertésztából készültek olcsók, és dobozban hónapokig elállnak.
2015. jan. 4. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Sósnak ajánlom a stanglit, az egyszerű, olcsó, de nagyon finom, a lakodalmakba általában van ilyen.

Ugyanez a gázkeksz.

Édesekből valóban a linzerek a legpraktikusabbak, lehet darálós, kinyomós keksz is. Non plus ultra, kosárka, kókuszcsók.

Olyanokat keresgess, amik nem krémesek, főleg, ha nem tudjátok hűteni.

Csinálhatsz gyümölcskenyeret is, finom és mutatós.

Nem tudom, nálatok szokás-e a kalács, nálunk igen, és kalács és gyümölcskenyér volt vegyesen az asztalokon, nagy sikere volt.


Azt megkérdezhetem, hogy miért te sütsz egyedül? Nálunk úgy van, hogy a család süt, azaz a rokonok is hoznak 1-1 tálca süteményt. Nálatok ez nem kivitelezhető?

2015. jan. 4. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 Kaotikuss ***** válasza:
0%
Orosz mini pincsi séta sűti , nagyon olcsó és finom .
2015. jan. 4. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok


A különböző ízesítésű hókiflik jutottak még eszembe és a pudingos keksz.

2015. jan. 4. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is azt akartam volna javasolni hogy kérj segítséget, biztos lenne jelentkező. Zserbó (dejóval nem annyira drága), hatlapos elállnak és mégsem keksz, utóbbit talán praktikusabb kisebbre csinálni. Sport szelet, Shrek szelet gyorsan megvannak, a csokibevonat miatt nem is szárad ki. Ha kekszeket csinálsz, csinálj többféle ízvilágút (kakaó, kókusz, citrom, fahéj, mazsola), vagy ételfestékkel többféle színűt, az feldobja. [link]

[link]


Valaki írta a sajtos stanglit, én sajtos rúd/ropi néven ismerem, az kicsit macerás, de eláll és mindenki szereti. Sajt helyett meg lehet szórni mással is (mák, köménymag, napraforgómag stb, láttam most egy töltelékes receptet is, igaz fogyis de az ötlet a lényeg [link] ). A pogácsa az könnyen kiszárad, bár lehet hogy valaki feldob majd valami tuti receptet.

2015. jan. 4. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!