Milyen sutiket csinaljak eskuvore?
Sósnak ajánlom a stanglit, az egyszerű, olcsó, de nagyon finom, a lakodalmakba általában van ilyen.
Ugyanez a gázkeksz.
Édesekből valóban a linzerek a legpraktikusabbak, lehet darálós, kinyomós keksz is. Non plus ultra, kosárka, kókuszcsók.
Olyanokat keresgess, amik nem krémesek, főleg, ha nem tudjátok hűteni.
Csinálhatsz gyümölcskenyeret is, finom és mutatós.
Nem tudom, nálatok szokás-e a kalács, nálunk igen, és kalács és gyümölcskenyér volt vegyesen az asztalokon, nagy sikere volt.
Azt megkérdezhetem, hogy miért te sütsz egyedül? Nálunk úgy van, hogy a család süt, azaz a rokonok is hoznak 1-1 tálca süteményt. Nálatok ez nem kivitelezhető?
2.válaszoló vagyok
A különböző ízesítésű hókiflik jutottak még eszembe és a pudingos keksz.
Én is azt akartam volna javasolni hogy kérj segítséget, biztos lenne jelentkező. Zserbó (dejóval nem annyira drága), hatlapos elállnak és mégsem keksz, utóbbit talán praktikusabb kisebbre csinálni. Sport szelet, Shrek szelet gyorsan megvannak, a csokibevonat miatt nem is szárad ki. Ha kekszeket csinálsz, csinálj többféle ízvilágút (kakaó, kókusz, citrom, fahéj, mazsola), vagy ételfestékkel többféle színűt, az feldobja. [link]
Valaki írta a sajtos stanglit, én sajtos rúd/ropi néven ismerem, az kicsit macerás, de eláll és mindenki szereti. Sajt helyett meg lehet szórni mással is (mák, köménymag, napraforgómag stb, láttam most egy töltelékes receptet is, igaz fogyis de az ötlet a lényeg [link] ). A pogácsa az könnyen kiszárad, bár lehet hogy valaki feldob majd valami tuti receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!