Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott darált húst...

A fagyasztott darált húst egyből főzhetem, vagy várjam meg mig kiolvad?

Figyelt kérdés

2015. máj. 27. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb vele dolgozni, ha ki van olvadva, de ha sietek, és nem vettem elő időben, akkor beleteszem serpenyőbe, és ahogy sül a külseje, úgy nyomkodom szét fakanállal. Pl egy bolognainál ez működik, de ha fasírt a menü, ott nyilván nem. Mit főzöl?
2015. máj. 27. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
darált marhahúsból csinálok paradicsomos gombás darál húst, amit majd pizza résztára fogok rakni, és reszelek rá sajtot, meg persze olasz füszereket is rakok rá. köszi a választ!
2015. máj. 27. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen! Akkor mehet rá a hagymára fagyottan is! Csak kis vizet tegyél alá, hogy ne égjen meg az alap, majd úgyis elforrja!
2015. máj. 27. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell megvárni a teljes kiolvadást, de igen ajánlatos szétszedni kisebb darabokra a tömböt.
2015. máj. 27. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!