Fagyasztott darált húsnál érdemes megvárni míg kiolvad magától?
Sziasztok!
Spagettit tervezek amihez a darált hús ki van adagolva, picit elősütve és így lefagyasztva.
Szerintetek be lehet tenni a serpenyőbe rögtön és úgy kiolvasztani vagy inkább vegyem ki egy pár órával előtte és magától olvadjon ki ?
Egyszer emlékszem mikróba próbáltam gyorsan kiolvasztani de olyan büdös lett tőle, hogy ki kellett dobnom :D
Magától olvadjon ki.
Mikróval egyszer én is megjártam, soha többé..
Legjobb, ha előző este a hűtő normál részére rakod, vagy reggel, ha este akarod elkészíteni.
Csak mikróba nem rakd. AKkor inkább fagyottan a serpenyőbe.
Dupla, jól lezárt nejlonba egy tál langyos vízbe fél óra alatt kienged. közben néha meg kell nyomkodni, ha már nincs benne kemény csomó, mehet a serpenyőbe.
De, ha tudom, hogy mit akarok főzni, akkor én is inkább előző este leveszem a fagyóból a fagyos húst, akár darált, akár szeletelt/darabolt.Így van ideje kényelmesen, normálisan kiengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!