Hétvégére szeretnék valami fini kaját csinálni bőrös combból, vagy bőrös csülökből. Anyósomék jönnek hozzánk. Mindenképpen szeletelve gondoltam, de nem tudom hogyan süssem, mivel fűszerezzem. Tippek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 08:58
11/11 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! :):) Köszönöm szépen!
2010. márc. 8. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!