A karamelizált cukrot, hogyan lehetne hígan tartani? Illetve mivel lehetne még ízesíteni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
20L
2010. febr. 25. 20:30
1/2 anonim válasza:
Önts rá tejet vagy vizet,de óvatosan,mert fröcsköl és akkor megéget.tehesz bele diót,mazsolát,vagy ami éppen van.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!De nem erre gondoltam!A tejes megoldást én is ismerem!:D
2010. febr. 26. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!