Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy rahedli édes kekszem...

Van egy rahedli édes kekszem nincs valami ötletetek mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Sussel sutit, meg az andi konyhaja oldalan vannak sutes nelkuli sutik is. Nagyon jo oldal, bongeszgess rajta!

Majd ird meg, hogy hogy tetszik neked az oldal andi konyhaja.

2010. febr. 24. 15:01
 2/6 anonim válasza:
100%

edd meg vagy add nekem :D most tök ennék , de lusta vagyok lemenni boltba :D

am van egy tök egyszerű "süti féleség", egy tepsibe, egy réteg keksz, egy réteg vanilia puding, ezt párszor megismételed, berakod hűtőbe állni egy kicsit, és a tetejére meg habot. :)

2010. febr. 24. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon egyszerű és finom süteményeket lehet kekszből csinálni. nézz körül itt: [link]
2010. febr. 24. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
rumos-meggyes kókuszos golyó... de lehet sajttorta is, túrótorta is (alapként)
2010. febr. 24. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

gondolom itt nem a háztartásira hanem a györi édes szerüre gondolsz.

a háztartásiból sok mindent lehet, pl kókuszgolyó, albertkekszeset vagy másnéven zebra szelet.

györi édeseböl én pudingba teszem bele,ha kakaós van otthon akkor csinálok egy vaníliás pudingot és bele teszem.

2010. febr. 24. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek a legtöbb recept háztartási kekszhez van, de azért találtam!
2010. febr. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!