Van egy rahedli édes kekszem nincs valami ötletetek mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 14:57
1/6 anonim válasza:
Sussel sutit, meg az andi konyhaja oldalan vannak sutes nelkuli sutik is. Nagyon jo oldal, bongeszgess rajta!
Majd ird meg, hogy hogy tetszik neked az oldal andi konyhaja.
2/6 anonim válasza:
edd meg vagy add nekem :D most tök ennék , de lusta vagyok lemenni boltba :D
am van egy tök egyszerű "süti féleség", egy tepsibe, egy réteg keksz, egy réteg vanilia puding, ezt párszor megismételed, berakod hűtőbe állni egy kicsit, és a tetejére meg habot. :)
3/6 anonim válasza:
nagyon egyszerű és finom süteményeket lehet kekszből csinálni. nézz körül itt: [link]
4/6 anonim válasza:
rumos-meggyes kókuszos golyó... de lehet sajttorta is, túrótorta is (alapként)
5/6 anonim válasza:
gondolom itt nem a háztartásira hanem a györi édes szerüre gondolsz.
a háztartásiból sok mindent lehet, pl kókuszgolyó, albertkekszeset vagy másnéven zebra szelet.
györi édeseböl én pudingba teszem bele,ha kakaós van otthon akkor csinálok egy vaníliás pudingot és bele teszem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek a legtöbb recept háztartási kekszhez van, de azért találtam!
2010. febr. 24. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!