Honnan tudok nézni valami jo receptet ugyanis ma én fözök itthon?
Attol fugg,h mit szeretnel fozni....valmi bonyolultabbat vagy egyszerubbet.
En ma a spagetti mellett maradok,az tok egyszeru...veszek 1 Knorr rafineriat es daralt husit osssze rottyantom megfozom a spagettit es mar kesz is.
De szivesen adok mas otletet is.
Szia!
Nekem anyukám szakács, így annyira nem volt nehéz megtanulnom főzni. De van egy oldal, amit a mai napig imádok, és rendszeresen használom, mert rengeteg recept van fent, hasznos tippek, stb. Érdemes ránézned.
www.mindmegette.hu
Mézes-mustáros csirke IV.
Hozzávalók:
1 csirkemell
1 kis fej hagyma
olaj
só
bors
2-3 dl tejszín
1 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
Elkészítés: A hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon párolni kezdjük. Közben a felcsíkozott csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, majd a hagymához adjuk, és együtt pirítjuk tovább. Ha a hús megpuhult, és kicsit meg is pirult, rácsorgatjuk a mézet, és karamellizáljuk egy kicsit, majd ráöntjük a tejszínt, és hozzáadjuk a mustárt. Pár percig forraljuk, amíg besűrűsödik, aztán ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
ma én főzök ezt szerintem jó és egyszerü ja 14 vok
Tegnap csilis babot föztem, én úgy szeretem ha gazdagon van benne a hús:
90 dkg sovány marha
3 doboz csilibab konzerv bonüel
1 doboz kukorica "
1 nagy fej hagyma
2 doboz nagyobb kakasos paradicsom
15 dkg füstölt husos szalonna.
pirospaprika, só, bors,oregánó, kömény
A húst nem darálom, hanem kis kockára vágom. Kicsit macerás de megéri.
A hagymát apróra vágom. 1cmx05cm re vágom a füstölt szalonnát kicsi olivára dobom,/ a spnyolok esküsznek rá, hogy igy az oliva feltöri a keményebb zsírokat/ ha pirulni kezd rádobom a kicsi kckára vágott hagymát. Ha jó zseml színű rádobom a pirospaprikát, a kockára vágott marhahúst, lesütöm zsírjára/pörkölöm/ha már jól odakapdossa öntök rá vizet dobok bele 2-4 csilipaprikát fedő alatt párolom. Sózom, mikor majdnem puha rádobom a paradicsom pürét. ha a hús puha rádobom a kukoricát és a babot.
készre főzőm pár perc izlés szerint utána fűszerezek sózok.
Jó étvágyat. Sanyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!