Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan tudok nézni valami jo...

Honnan tudok nézni valami jo receptet ugyanis ma én fözök itthon?

Figyelt kérdés
15éves vok és nem tom mit is csináljak
2008. aug. 29. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg,h mit szeretnel fozni....valmi bonyolultabbat vagy egyszerubbet.

En ma a spagetti mellett maradok,az tok egyszeru...veszek 1 Knorr rafineriat es daralt husit osssze rottyantom megfozom a spagettit es mar kesz is.

De szivesen adok mas otletet is.

2008. aug. 29. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem anyukám szakács, így annyira nem volt nehéz megtanulnom főzni. De van egy oldal, amit a mai napig imádok, és rendszeresen használom, mert rengeteg recept van fent, hasznos tippek, stb. Érdemes ránézned.

www.mindmegette.hu

2008. aug. 29. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mézes-mustáros csirke IV.

Hozzávalók:


1 csirkemell


1 kis fej hagyma


olaj



bors


2-3 dl tejszín


1 evőkanál méz


1 teáskanál mustár



Elkészítés: A hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon párolni kezdjük. Közben a felcsíkozott csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, majd a hagymához adjuk, és együtt pirítjuk tovább. Ha a hús megpuhult, és kicsit meg is pirult, rácsorgatjuk a mézet, és karamellizáljuk egy kicsit, majd ráöntjük a tejszínt, és hozzáadjuk a mustárt. Pár percig forraljuk, amíg besűrűsödik, aztán ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!


ma én főzök ezt szerintem jó és egyszerü ja 14 vok

2008. aug. 29. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj rakott krumplit, az a legegyszerűbb.


Egyébként én innen szoktam főzni:

[link]

2008. aug. 29. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
100%

Tegnap csilis babot föztem, én úgy szeretem ha gazdagon van benne a hús:


90 dkg sovány marha

3 doboz csilibab konzerv bonüel

1 doboz kukorica "

1 nagy fej hagyma

2 doboz nagyobb kakasos paradicsom

15 dkg füstölt husos szalonna.

pirospaprika, só, bors,oregánó, kömény


A húst nem darálom, hanem kis kockára vágom. Kicsit macerás de megéri.

A hagymát apróra vágom. 1cmx05cm re vágom a füstölt szalonnát kicsi olivára dobom,/ a spnyolok esküsznek rá, hogy igy az oliva feltöri a keményebb zsírokat/ ha pirulni kezd rádobom a kicsi kckára vágott hagymát. Ha jó zseml színű rádobom a pirospaprikát, a kockára vágott marhahúst, lesütöm zsírjára/pörkölöm/ha már jól odakapdossa öntök rá vizet dobok bele 2-4 csilipaprikát fedő alatt párolom. Sózom, mikor majdnem puha rádobom a paradicsom pürét. ha a hús puha rádobom a kukoricát és a babot.

készre főzőm pár perc izlés szerint utána fűszerezek sózok.

Jó étvágyat. Sanyó

2008. aug. 29. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm...várom még esetleg az ötleteket
2008. aug. 30. 02:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!