Bélszínen mit lehet annyira szeretni?
Figyelt kérdés
Szerintem egy jól elkészített sertés vagy szárnyashúsból készült étel simán odaveri a bélszínt.2015. máj. 3. 18:26
1/5 anonim válasza:
Nagyon hamar megsül és sokan szeretik, ha belül véres. Tartárbifszteket is csak bélszínből lehet jót készíteni. Disznóhúsból nem is szabad. Nem hasonlítható össze a sertéshússal, a csirkével még úgy sem.
2/5 zolidobos válasza:
Az én véleményem: nagyon finom, de annyit nem ér. A "hirtelen sülteken" kívül, mindenhez van a marhának sokkal olcsóbb része. Bár a hátszín még erre is alkalmas, és fele áron van.
3/5 zolidobos válasza:
Abban egyetértek az első válaszolóval, hogy nem hasonlítható korrektül össze a csirkével, meg a disznóval, mert...más.
4/5 anonim válasza:
Nem szereted, nem eszed! Múltkor volt itt valami szerencsétlen debil, akinek muszáj volt. Szegény....!
5/5 anonim válasza:
Egy jól elkészített, legalább medium rare bélszín íze és állaga is fantasztikus.
Nem lehet a disznóhússal összehasonlítani, sem mással.
Ennek feltétele a jó alapanyag és a jó elkészítési mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!