Tatarbeafsteak-et milyen mas husbol lehet kesziteni belszinen kivul?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elek es sajnos nem talalok sehol belszint, a marhanak mely reszebol lehet tatart csinalni?2009. jún. 1. 17:10
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi Tatarbeefsteak.
2009. jún. 1. 17:11
2/5 anonim válasza:
pl. hátszínből is :D
én mindig abból csinálom :)
3/5 anonim válasza:
Búzahúsból (szejtán) is nagyon finom.
4/5 anonim válasza:
Marhahúson kívül elég nehéz másból elkészíteni, mert nyers húsról van szó. Még lehet bárányból, borjúból. A többi húsféleséggel az a gond, hogy a szárnyasok nyersen szalmonellások lehetnek még akkor is, ha alaposan megsütve főzve nem lesz semmi bajunk tőlük, de nyersen igen nagy a kockázat. A sertéshús pedig esetleg különféle szabad szemmel nem látható férgeket tartalmazhat, amelyek persze a szokásos sütés-főzés során veszélytelenekké válnak, de nyersen ezért nem javasolják a fogyasztását.
A marhahúsnak nem csak a bélszín részéből lehet tatárt készíteni, hanem felsálból és hátszínből is, esetleg rostélyosból, de ezeket 2-3-szor kell átdarálni.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi :) en is marhara gondoltam, csak neha furan fejezem ki magam :S
2009. jún. 4. 14:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!