Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tatarbeafsteak-et milyen mas...

Tatarbeafsteak-et milyen mas husbol lehet kesziteni belszinen kivul?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek es sajnos nem talalok sehol belszint, a marhanak mely reszebol lehet tatart csinalni?
2009. jún. 1. 17:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi Tatarbeefsteak.
2009. jún. 1. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

pl. hátszínből is :D

én mindig abból csinálom :)

2009. jún. 1. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Búzahúsból (szejtán) is nagyon finom.
2009. jún. 3. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Marhahúson kívül elég nehéz másból elkészíteni, mert nyers húsról van szó. Még lehet bárányból, borjúból. A többi húsféleséggel az a gond, hogy a szárnyasok nyersen szalmonellások lehetnek még akkor is, ha alaposan megsütve főzve nem lesz semmi bajunk tőlük, de nyersen igen nagy a kockázat. A sertéshús pedig esetleg különféle szabad szemmel nem látható férgeket tartalmazhat, amelyek persze a szokásos sütés-főzés során veszélytelenekké válnak, de nyersen ezért nem javasolják a fogyasztását.

A marhahúsnak nem csak a bélszín részéből lehet tatárt készíteni, hanem felsálból és hátszínből is, esetleg rostélyosból, de ezeket 2-3-szor kell átdarálni.

2009. jún. 3. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi :) en is marhara gondoltam, csak neha furan fejezem ki magam :S
2009. jún. 4. 14:43

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!