Szereted a kagylót?
Figyelt kérdés
Mit szoktál enni hozzá? Mivel eszed?2015. máj. 1. 02:30
1/5 anonim 

válasza:

Én szeretem, de azért látszik, hogy annyira nem értek hozzá, mire jó. Ami most így eszembe jut, hogy csináltam már kagylóból levest például, valamint kagylós tésztát. Tettem már salátákba is kagylót persze, meg egyébként a kagylókonzervet megeszem csak úgy önmagában is valamilyen zöldséggel, például retekkel. Meg persze vettem olyan konyhakész cuccot is, például fagyasztott fésűkagylót, amit csak be kellett tenni sütőbe, és kész.
2/5 anonim 

válasza:

3/5 anonim 

válasza:

Ettem már parázson sütve feketekagylót,(tengerparton ) de nem lett a kedvencem :)
4/5 anonim 

válasza:

Kenyér, tészta, saláta. Elég multifunkciós.
5/5 anonim 

válasza:

Igen szeretem!
Magában, kenyérrel, zsemlével, kiflivel, szendvicsre rakom, pizzára, tésztára, levesbe, salátába, melegszendvicsre, rántva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!