Dózsabimbó kérdése:
Miért kell a halat-kagylót citrommal savanyítani?
Figyelt kérdés
Hogy a vadhúsokat miért kell pácolni, azt értem.
De hogy a tök gyengehúsú halakat miért, azt nem. Ha meg valaki utálja a jellegzetes hal-ízt, az miért eszi?
2014. szept. 2. 09:18
1/5 anonim válasza:
szia!
Nem tudom, szerintem förtelmes citromízű halat enni. Én sosem szoktam rá citromot tenni.
Pont a múltkor készítettem lazacot, eszemben sem volt citromozni. zöldfűszer rá, és kész, mert érezni akarom az ízét. Végül is azért vettem meg, nem?
3/5 anonim válasza:
Van, aki nem szereti a nagyon intenzív tengervíz ízt, és a citrom némileg tompítja.
Ez csupán ízlés dolga, semmit sem "kell".
4/5 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Van aki nem szereti - van aki imádja. A sülteknek, olajos konzerveknek pikáns ízt ad. Magam részéről a halászlébe is teszek igen kevés citromot (az íznek nem szabad kiéreznie) - így a halhús kevésbé esik szét. Egyébként nézd meg a KORHELY HALÁSZLÉ receptjét!
5/5 mi a fene válasza:
Négyesnek, a halászlébe én paradicsomlevet teszek egy picit, hogy ne essen szét a hús.Nem rossz ötlet a citrom se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!