Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a halat-kagylót...

Dózsabimbó kérdése:

Miért kell a halat-kagylót citrommal savanyítani?

Figyelt kérdés

Hogy a vadhúsokat miért kell pácolni, azt értem.


De hogy a tök gyengehúsú halakat miért, azt nem. Ha meg valaki utálja a jellegzetes hal-ízt, az miért eszi?



2014. szept. 2. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

szia!


Nem tudom, szerintem förtelmes citromízű halat enni. Én sosem szoktam rá citromot tenni.

Pont a múltkor készítettem lazacot, eszemben sem volt citromozni. zöldfűszer rá, és kész, mert érezni akarom az ízét. Végül is azért vettem meg, nem?

2014. szept. 2. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, de finom citrommal.
2014. szept. 2. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Van, aki nem szereti a nagyon intenzív tengervíz ízt, és a citrom némileg tompítja.

Ez csupán ízlés dolga, semmit sem "kell".

2014. szept. 2. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. Van aki nem szereti - van aki imádja. A sülteknek, olajos konzerveknek pikáns ízt ad. Magam részéről a halászlébe is teszek igen kevés citromot (az íznek nem szabad kiéreznie) - így a halhús kevésbé esik szét. Egyébként nézd meg a KORHELY HALÁSZLÉ receptjét!
2014. szept. 3. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 mi a fene ***** válasza:
Négyesnek, a halászlébe én paradicsomlevet teszek egy picit, hogy ne essen szét a hús.Nem rossz ötlet a citrom se.
2014. szept. 4. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!