Hogy csináljátok a tiramisut, hogy jól egyben maradjon?
Figyelt kérdés
valakinek olyan jól együtt marad hogy a jénaiból kitud emelni 1-1 kockát
nekem meg kb. kanállal lehet merni csak
melyik mascarpone kell bele? vagy ez mitől függ?
2015. ápr. 30. 19:53
1/2 Pyross válasza:
Szia!
Ha folyós lett a mascarpone akkor tegyél bele zselatint (egy evőkanálnyit egy deci vízbe). Illetve a mascarpone legyen nagyon hideg. Én kb 10 percre beteszem a mélyhűtőbe elkészítés előtt. Aztán persze hagyj időt neki össze állni.
Piros
2/2 anonim válasza:
Én ez alapján csinálom, és ki lehet emelni belőle különálló szeleteket. Ja, és NAGYON finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!