Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok a tiramisut,...

Hogy csináljátok a tiramisut, hogy jól egyben maradjon?

Figyelt kérdés

valakinek olyan jól együtt marad hogy a jénaiból kitud emelni 1-1 kockát

nekem meg kb. kanállal lehet merni csak

melyik mascarpone kell bele? vagy ez mitől függ?


2015. ápr. 30. 19:53
 1/2 Pyross válasza:

Szia!

Ha folyós lett a mascarpone akkor tegyél bele zselatint (egy evőkanálnyit egy deci vízbe). Illetve a mascarpone legyen nagyon hideg. Én kb 10 percre beteszem a mélyhűtőbe elkészítés előtt. Aztán persze hagyj időt neki össze állni.

Piros

2015. ápr. 30. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ez alapján csinálom, és ki lehet emelni belőle különálló szeleteket. Ja, és NAGYON finom. :)

[link]

2015. máj. 1. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!