Graham kenyérből milyen ízű lehet a bundás kenyér? Sokkal másabb mint rendes fehér kenyérből?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 21:26
1/2 anonim válasza:
Szia! Mi egyharmad graham-kétharmad fehér arányban sütjük a kenyeret. Ha bundáskenyeret sütünk belőle, ugyanúgy érezni, hogy sűrűbb a kenyér állaga, és a graham-liszt sajátos ízét is. Szóval kicsit más, de finom.
2/2 anonim válasza:
Én már nagyon tömött, majdnem fekete rozskenyérből is csináltam bundáskenyeret, és szerintem nem volt rossz egyáltalán. Természetesen elég más volt, mert nem olyan levegős a tésztája. Szerintem a grahamos még finomabb lehet, mert az közelebb áll a sima fehér kenyérhez, nyugodtan próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!