Megéri, olcsóbbra jön ki ha kenyérsütővel sütöm a kenyeret mintha venném a boltban? Kb mennyire jön ki árban így egy 900g-os fehér kenyér?
Megéri, de nem feltétlen kell kenyérsütőt venned, mert az pénzkidobás. Mi gázsütőben csináljuk, kenyérformával, és jó a kenyér úgy is. Sok helyen olvastam, hogy felesleges kenyérsütőt venni, mert nem éri meg a pénzét. Tehát az otthon sütés megéri, de a kenyérsütő nem.
Itt 1 kg fehér liszt: 150 Ft környékén van.
1 kg fehér kenyér (a legolcsóbb) 210 Ft, de van 300 Ft-os is.
Az alap fehér kenyér, amiben nincs semmi extra, fehér liszt, pici, pici cukor, víz és élesztő hozzáadásával készül. Most nem írok mennyiségeket, de ha gondolod, ajánlhatok oldalt, vagy küldök receptet, de kereshetsz te is, ami szimpatikusabb neked. (Én teljes kiőrlésű kenyeret szoktam sütni, anya most sütött fehéret, szóval nekem csak az az egy fehér kenyér receptem van, amiről érdemben nyilatkozni tudok.)
Köszönöm a válaszokat. Kaptam kenyérsütő gépet, Most használtam 3x és isteni volt eddig mind (mind más volt)
A kételyem az áramfogyasztása miatt van, mert azért csak 3 óra egy program. Sütőt nem igazán tudok használni a szeleburdi, kíváncsi kislányom(22hó) miatt.
Én már két éve sütöm benne a kenyeret. Az áramfogyasztása minimális,nem több,mintha a gázsütőben sütném meg.
Olcsóbb és sokkal jobb,mint a bolti kenyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!