Miért ordít le anyám, ha szeretnék főzni valamit (valami egyszerűbbet), és miért nem engedi, hogy bármit is készítsek? 15/L
Valószínűleg jó oka van rá, csak azt elhallgatod, mivel valójában csak ennyit akarsz:
"Neked volt igazad, főzni hasznos, anya rosszul tudja, kérjen bocsánatot!"
Nem tudom hogy ez mennyire számít oknak, de ez volt az előzménye:
tegnap anya csinált volna tejbegrízt, de elfeejtett grízt venni. Ma vett, viszont kedve nem volt hozzá, ezért megkérdeztem: "Csinálhatok tekbegrízt?" mire ő: "Jaj, én most nem csinálok." De én meg csináltam volna egyedül.
Vannak furcsa anyukák. Ahelyet, hogy örülne lánya fözési érdeklödése iránt, ö lebeszéli.
Ilyenkor egy anyának félre kellne állnia és ügyelni, hogyan találja fel magát a lány, és ha kell útba igazitja. De lebeszélni egy 15 éves lányt. Hát, nemtudom ez mire jó? Viszont vannak lányok akik már 6 éves korukban fözték a törökkávét apunak meg anyunak.
Nem szívesen mondok ilyent senki anyukájára, de szerintem idegbeteg. Ne értsd fáélre, nem hülyéztem le, de nagyon sokan ki vannak készülva a napi munka után.
Persze ezzel neked csinál rosszat, mert egyszer önálló életet kell majd élned és párod lesz akivel együtt kell majd egyszer háztartást vezetni.
Ehhez ilyenkor kelnne megtanulni mit hogyan.
Ha elrontasz valamit, az a tanulópénz.
inkább figyeljen oda és segítsen ha valamit nem jól csinálsz, de ne szóljon be ilyen bután és rombolóan.
Csak azt mondom, hogy ideges lehet más dolgok miatt.
Nekem hadják bibibi , hogy süssek-főzzek amit akarok.
Szerintem magyarázd meg neki , hogy szeretnél kicsit önálló lenni és mikor elköltözöl tudj magadra főzni.
Ígérd meg , hogy el fogsz mosogatni és pakolni , meghogy segíteni szeretnél neki.
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!