Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz lágy a fasirtom?...

Iboly2 kérdése:

Miért lesz lágy a fasirtom? Sok a 2db tojás, vagy zsíris a darálhús?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 21:49
 1/9 Ditta323 ***** válasza:
100%
Esetleg nem annyira vizes zsemle? Nekem egyszer volt lágy, mert túl vizes volt a zsemle. Tojástól nem hiszem, igaz én 1-el csinálom :)
2015. ápr. 16. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi hússal?


Én 1-2 tojással szoktam fél kiló húst, és nem szokott túl lágy lenni. Szerintem túl vizes a zsemle, amit beleraksz.

2015. ápr. 16. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég az egy tojás és tegyél bele zsemlemorzsát!
2015. ápr. 16. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak én vagyok olyan hogy nem rakok zsemlemorzsát a fasírtba? :D
2015. ápr. 16. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
NEM kell bele zsemlemorzsa, a zsemlét jól csavard ki. Minél több a tojás benne, annál keményebb lesz a fasírt. Minél zsírosabb a hús, annál jobb a fasírt.
2015. ápr. 16. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Nem csak te , én sem rakok zsemlemorzsát bele. Sőt kenyeret, zsömlét sem :)

Csak egy tojást 60-80 deka húshoz, üvegesre párol hagymát, sót, borsot. Ennyit. Sőt, volt hogy elfelejtettem hogy nincs tojásom, és megcsináltam tojás nélkül, és úgy is tökéletes lett, olyan Mcdonaldsos :)

Van hogy direkt tojás nélkül csinalom most is, fedő alatt sütve szaftos lesz.

2015. ápr. 16. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A tojás biztosan nem az oka, hiszen annak éppen az a szerepe, hogy megalvadásával összetartsa a masszát, úgyhogy annyit tehetsz bele, amennyit akarsz, legfeljebb tojásfasirt lesz belőle. aló igaz, hogy inkább a túl vizes zsemle az ok.
2015. ápr. 17. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Na akkor ketten vagyunk! Én is zsemle, meg zsemlemorzsa nélkül csinálom és így a jó. Még akkor tanultam ezt a formát amikor egy étterembe dolgoztam :)
2015. ápr. 17. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csináltam már kenyérrel is. Jól ki kell csavarni. A zsemlemorzsa hozzáadása arra lehet megoldás, ha minden ellenére túl lágy a massza.
2015. ápr. 19. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!