Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lágy tojás fözési ideje?

Lágy tojás fözési ideje?

Figyelt kérdés

Mikortól számítjuk a fözés elejétöl vagy forrástól?

(A fehérje nyers maradt)


2011. jan. 27. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig forrástól számítjuk!
2011. jan. 27. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor,mennyi idö ha lágy,közepesen lágyat szeretnék?

2011. jan. 27. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
forrás után 3 perc! ez olyan, hogy a sárgája legszéle már kezd megszilárdulni :)
2011. jan. 27. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Én mindig a forrásban levő vízbe tevésétől mértem az időt. Mindig attól tartottam, hogy nem veszem majd észre, hogy mikor forr fel újra rendesen a főzővíz. A közepesen lágy 5 perc. Akkor olyan, hogy a sárgájának a széle kicsit főtt. Ha egész lágy, hogy teljesen folyós a sárgája, 3 perc, de úgy nem szeretem.
2011. jan. 27. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Ùgy én sem szeretem,köszönöm szépen!!
2011. jan. 27. 17:44
 6/7 anonim válasza:
93%
5 perc forrásban lévő vízben! :D
2012. aug. 5. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
82%
Forrástól számítva kevesebb, mint 3 percig főztem 5 tojást, és KEMÉNY lett! Csúnya szavakat mondtam.
2012. okt. 14. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!