Van rá mód, hogy a "neten főzzek"?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a főzős,sütős online játékok.Én arra gondoltam,hogy van-e olyan játék/program,ami hasonlít ezekhez a főzős játékokhoz,csak annyiból más,hogy a receptet te adod meg.Vagyis pl.eltudsz készíteni minden kaját a neten,ki tudod próbálni a recepteket,mielőtt még a konyhába csinálna ez nagy felfordulást.Persze nem ilyen nagyon menőre gondolok ami talán pénzbe kerül,hanem ingyenes félékre.Van ilyen,vagy ez csak az én fantáziám szüleménye? xDD2010. febr. 19. 16:37
12/12 anonim válasza:
Sziasztok! Nem hangosan mondom,de van ezekhez a játékokhoz egy feltörő program,szerintem el tudom küldeni e-mailben,ha valakit érdekel írjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!