Nagyon nagyon egyszerű süti recept?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném hétvégén meglepni a családom valami süteménnyel. Nagyon nem tudok semmit sütni, de most szeretnék nekik kedveskedni.
Valami nagyon nagyon egyszerűt tudnátok írni ami gyorsan elkészül?
Youtubeon videókat kerestem, mert úgy gondoltam, ha látom jobb, de nem nagyon találtam olyat ami tetszett. Előre is köszönöm szépen!:)
2015. ápr. 2. 20:36
1/4 anonim válasza:
2 bögre liszt, 1 bögre cukor, 1 bögre tej, 1 zacsi sütőpor, 1-2 tojás bögre méretétől függően, gyümölcs, mák, kókusz/bármi tetszés szerint. összekevered, kiolajozod, lisztezed a tepsit, beleöntöd a mszzát, bedobod sütőbe és ha jól melékszem akkor 15 perc alatt megvan. (amikor annó csináltam ennyi idő alatt megvolt)
4/4 anonim válasza:
Csinálj kókuszgolyót vagy sportszeletet.Annyira egyszerű még sütni sem kell! Aztán el se lehet annyira rontani ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!