Egyszerű recept ötletek gázfőzőhöz, túrázáshoz?
Több napos túránkon szeretnénk meleg ételt is enni, és inkább mi szeretnénk elkészíteni az ételt. Tudom, vannak ezek a porok, meg az önmelegítős csoda, de akkor is, jobban szeretem azt, amit én készítek.
Tehát olyan alapanyagokból kéne összedobjak valamit, ami nem igényel hűtést, és nem igényel többet a gázfőzőnél, a két részes edénynél, és néhány alapvető konyhai eszköznél. (Alapanyagok nem számítanak konyhai eszköznek.)
Ötletek, tapasztalatok...?
teszta mindenfele szoszokkal (olajon piritasz hagymat, ra paradicsom, gombakonzerv fokhagyma, fuszerek, vagdalthuskonzerv ha husra is vagysz- ezt egy kis serpenyoben vagy egy barmilyen kis labaskaban) egy viszonylag nagyobban a tesztat fozod, ha sok teszta kell akkor ket adagban kell megfoznod. de tesztara lehet tenni lekvart vagy tejfolt/sajtot vagy viszel valami kesz uveges szoszt (akar pestot is)
ha most menzek hidegnen, akkor vihetsz tojast es keszithetsz rantottat.
A levesek felejtosek, tuz folitt barmit lehet sutogetni (szalonna, zoldsegek, virsli stb.)
Paprikáskrumpli, konzervlecsó. ha kétégős, akkor gyakorlatilag mindent meg tudtok főzni. egyiken tésztát, krumplit,rizst, a másikon a hozzávalókat. tehát lehet akár krumplistészta is. a paprikáskrumpli lehet tarhonyával, kolbásszal, jó laktató.
van néhány egész jó készételkonzerv, azt sem kellene elvetni. melegítve, kiegészítve tésztával, rizzsel, finomak.
Szia! youtube-on van fent egy olyan videó, hogy "vészeseti kása".
Otthon összekészíted, természetben elkészíted, csak víz kell hozzá.
Házi instant leves, vagyis kása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!