Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta tésztát hogyan...

Palacsinta tésztát hogyan kell bekavarni?

Figyelt kérdés
kb.30db-ot,és ne ragadjon le?
2008. aug. 26. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A leragadás azért lehet,mert több cukrot teszel bele.Általában minden szakácskönyvben megtalálható a recept.Liszt kell,cukor,tojás,tej,pici olaj,ásványvíz.Ja igen és egy pici só.Ezeket összekevered a ásványvízet és a tejet te szabályzod.Az a lényeg,hogy csomómentes legyen és tényleg ne legyen édes,mert akkor csak szenvedsz,hogy felkapard a palacsintasütőről.Ennyi!
2008. aug. 26. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

3 tojás, nagyon kicsi cukor, kicsi só, 45 dkg liszt, 3 dl tej és 6 dl szénsavas ásványvíz, olaj! Én a tojást, cukrot, sót először összekavarom, majd bele a fele liszt, tej, akkor csómomentesre és előveszem a habverőt a 2 fokozaton kavarom majd a maradék tejet és lisztet beleteszem és a végén a vizet és az olajat! Vasárnap sütöttem 5 tojásból majdnem 50-et! Az első sütésénél, tegyél olajat a palacsinta sütőbe, utána már nem kell!

Jó étvágyat kívánok Andi

2008. aug. 26. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 26. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Fenti az édes alapreceptje (édesítővel) lenti link a sós palacsintamasszáé.


[link]


Úgy csináld, ahogy le van írva, és nem lesz gond.

2008. aug. 31. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!