Palacsinta tésztát hogyan kell bekavarni?
Figyelt kérdés
kb.30db-ot,és ne ragadjon le?2008. aug. 26. 14:46
1/4 anonim válasza:
A leragadás azért lehet,mert több cukrot teszel bele.Általában minden szakácskönyvben megtalálható a recept.Liszt kell,cukor,tojás,tej,pici olaj,ásványvíz.Ja igen és egy pici só.Ezeket összekevered a ásványvízet és a tejet te szabályzod.Az a lényeg,hogy csomómentes legyen és tényleg ne legyen édes,mert akkor csak szenvedsz,hogy felkapard a palacsintasütőről.Ennyi!
2/4 anonim válasza:
Szia!
3 tojás, nagyon kicsi cukor, kicsi só, 45 dkg liszt, 3 dl tej és 6 dl szénsavas ásványvíz, olaj! Én a tojást, cukrot, sót először összekavarom, majd bele a fele liszt, tej, akkor csómomentesre és előveszem a habverőt a 2 fokozaton kavarom majd a maradék tejet és lisztet beleteszem és a végén a vizet és az olajat! Vasárnap sütöttem 5 tojásból majdnem 50-et! Az első sütésénél, tegyél olajat a palacsinta sütőbe, utána már nem kell!
Jó étvágyat kívánok Andi
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 26. 15:22
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!