Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mért nem szeret főzni, sütni?

Deadly108 kérdése:

Ki mért nem szeret főzni, sütni?

Figyelt kérdés
közvélemény kutatás köszönöm ha megosztoda véleményed velem.

2015. márc. 26. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Mert a férjem sokkal gyorsabban, tisztábban és finomabbat főz (szakács). Akkor nekem hogy is lenne kedvem???
2015. márc. 26. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
régebben szerettem,de mostmár unom.Azért is,mert nagyon kevés időm van-mondjuk este 9-kor kell gyorsan összeütnöm valamit éhenhalás ellen-vagy este 10-kor kell elkezdenem főzni 3-4 napra előre,ráadásul olyasmit,amit én magam nem szeretek(hal)és plusz azért is,mert sajnos elkezdtem hízni és már a kaja gondolatától is bűntudatom van.
2015. márc. 26. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer az,hogy unalmas. 2.fárasztó,3. Rámegy a fél napom,4.koszos az egész konyha. :D
2015. márc. 26. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert hajnalban kelek és késő délután érek haza hullafáradtan. Pedig amúgy nagyon szerettem régebben és szeretnék most is.
2015. márc. 26. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szeretek főzni, de az, hogy utána kétszer annyi idő eltakarítani a mocskot, mint ameddig a főzés+ evés telt sokszor éppen elég nagy visszatartó erő.
2015. márc. 26. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy az egyben idopazarlasnak tartom. Sokkal valtozatasabban etkezhetek igy, hogy rendelek vagy beulok egy bisztroba ebedelni. Teved, aki azt hiszi, hogy csak gyorsettermekbe lehet leszaladni ebedidoben. Rengeteg bisztro kinal ebedmenut, amivel-ha az illetonek megfelelnek normalis emberi adagok es mennyisegek- tokeletesen jol lehet lakni. Este es reggel hideget eszem, turmixot keszitek, esetleg tojast fozok, de ennyi.

24l

2015. márc. 26. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha sikerül akkora adagot készíteni, vagy több félét, hogy legalább négy napig kitartanak, akkor szívesen megfőzöm, de kis adagot nem szeretek készíteni, ami egy-két nap alatt elfogy. Azzal több a munka, előkészítés, főzés, utána mosogatás, minthogy elfogyasszuk. Na, ilyeneket nem készítek szívesen. Én is felesleges időpocsékolásnak tartom. Legszivesebben én is hordanám, vagy eljárnék ebédelni valahova menüzni, ha épp nem kellene egyféle diétát tartanom. Viszont ahogy vége a diétának, ismét menüzni fogok terveim szerint, ahogy korábban is tettem. Sokkal hasznosabb és élvezetesebb dolgokkal is el tudja tölteni az ember az idejét, mint a főzés. Az evést nem tartom központi dolognak az életemben, gondolok itt arra, hogy sokan mekkora hangsúlyt fektetnek, hogy mit, mennyit, hány félét készítsenek, lehető legszebben tálalva, hosszan beszélgetve a receptek egymás közti cseréjéről, sokan szeretnek hatalmasakat enni... tehát ezért van minden bizonnyal, hogy a főzést is egy szükséges rossznak tartom. Mondjuk szeretek finomakat enni, de képes vagyok még a kedvenc kajámról is lemondani, ha azt nem lehet pikk-pakk összedobni. Ez pedig nálam azt jelenti, hogy nincsenek előkészületek, nincs, hogy ezt-azt elő kell főzni, sütni, hanem elő egy lábast, bele az alkotórészeket, és hagy főljön. Amit több művelettel kell elkészíteni, arra már igen ritkán szánok időt.
2015. márc. 26. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Én alapból szeretek főzni. Viszont nyáron eladtuk a lakásunkat, az új április végére lesz remélhetőleg költözhető, ahol most lakunk nincs normálisan használható konyha.

Van egy kétlapos rezsó, egy kis elektromos sütő. A konyhában nincs konyhapult és víz. Ráadásul a konyhai eszközök nag része is el van pakolva egy raktárba.

Szóval én azért utálom a főzést most, mert macerás, nem tudok hol előkészülni, nincs elől semmim.

Már alig várom, hogy újra legyen konyhám, azt várom a legjobban az új lakásba.

2015. márc. 27. 07:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Én csak a velejáró dolgokat utálom csinálni, a mosogatást és a gáztűzhely súrolását.

Főleg akkor utálok mosogatni, ha rátapad a fazékra és elő kell vennem azt a drótos súrolót. Na ez olyankor van amikor rossz minőségű tésztát és rossz minőségű fazekat használok.

És utálom hogy benne ragad ebbe a drótos súrolóba is még pluszba, abból is ki kell szedni ha lehet...

Tehát főzni szeretek de a vele járó dolgokat már nem. Pl. nokedli után is elég kínos a mosogatás...Annál meg előbb kézzel és mosószerrel kell leszednem a maradék rátapadt nokedlit, mert különben rátapad a mosogatószivacsra is azt azt meg dobhatom is ki...

31/N

2015. márc. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!