Ki mért nem szeret főzni, sütni?

Egy az egyben idopazarlasnak tartom. Sokkal valtozatasabban etkezhetek igy, hogy rendelek vagy beulok egy bisztroba ebedelni. Teved, aki azt hiszi, hogy csak gyorsettermekbe lehet leszaladni ebedidoben. Rengeteg bisztro kinal ebedmenut, amivel-ha az illetonek megfelelnek normalis emberi adagok es mennyisegek- tokeletesen jol lehet lakni. Este es reggel hideget eszem, turmixot keszitek, esetleg tojast fozok, de ennyi.
24l

Én alapból szeretek főzni. Viszont nyáron eladtuk a lakásunkat, az új április végére lesz remélhetőleg költözhető, ahol most lakunk nincs normálisan használható konyha.
Van egy kétlapos rezsó, egy kis elektromos sütő. A konyhában nincs konyhapult és víz. Ráadásul a konyhai eszközök nag része is el van pakolva egy raktárba.
Szóval én azért utálom a főzést most, mert macerás, nem tudok hol előkészülni, nincs elől semmim.
Már alig várom, hogy újra legyen konyhám, azt várom a legjobban az új lakásba.

Én csak a velejáró dolgokat utálom csinálni, a mosogatást és a gáztűzhely súrolását.
Főleg akkor utálok mosogatni, ha rátapad a fazékra és elő kell vennem azt a drótos súrolót. Na ez olyankor van amikor rossz minőségű tésztát és rossz minőségű fazekat használok.
És utálom hogy benne ragad ebbe a drótos súrolóba is még pluszba, abból is ki kell szedni ha lehet...
Tehát főzni szeretek de a vele járó dolgokat már nem. Pl. nokedli után is elég kínos a mosogatás...Annál meg előbb kézzel és mosószerrel kell leszednem a maradék rátapadt nokedlit, mert különben rátapad a mosogatószivacsra is azt azt meg dobhatom is ki...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!