Az normális, hogy egy 13 éves fiú nagyon szeret főzni és sütni?
ha egy fiú tud főzni-sütni,akkor az az életben egy ngy pozitívum,
nyugodtan legyél rá büszke,ha te vagy az a 13 éves
nem kell vilagga kurtolni. nekem bejön,amikor a pasim főz. pár év múlva tuti értékelni fogják a lányok;)
a szüleid meg gondolom most örülnek már neki.
17L
Normális.
Az a korosztály ami már felnőtt (20+) értékeli ezt a tulajdonságot, mert gondolj bele..ha babát vállalnál valakivel, akkor az anya válláról levehetsz egy gondot, mert be tudsz segíteni a konyhában, így felváltva babázhattok és főzhettek, nem csak egy valaki csinál valamit. Illetve összeköltözéskor is nagyon jó móka tud lenni az együtt főzés :) Anno én is sokat tanultam a páromtól nő létemre. Jelenleg pedig gondolom anyukád örül ennek a tulajdonságodnak főként..:)
13 éves kor körül még nagyon gyerekek a fiatalok, pláne a fiúk, így fenn áll a veszélye a cikizésnek..nem kell hirdetni hogy ez a hobbid, de ha megkérdezik vállald bátran. Nagy szakácsok közül sok a férfi..Gordon R., Jamie O., stb..
Teljesen normális, sőt!!
Még annyit tennék az előttem-nagyon bölcsen- szólók gondolataihoz, hogy a későbbiekben meglátod a csajoknak nagyon bejön, ha egy fiú ügyesen működik a konyhában, kerti
partyn, bográcsos bulin, stb.
Úgy is mondhatnám, hogy tapasztalat...))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!