Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marad fél nagy konzervnyi...

Marad fél nagy konzervnyi barackom (felezett), milyen sütit csináljak belőle?

Figyelt kérdés
Túró nincs itthon, piskótásat (sem egyensúlytésztát) nem igazán kívánok, inkább valami krémeset. A túrón kívül szinte minden van itthon amiből jó süti lehet :)

2015. márc. 24. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyömölcstortát ajánlanék, bár piskóta, de olcsó és egyszerű, bele sűrű puding, arra a szeletkékre vágott barack, réá, ha van gyümölcszselé.

ha kéred, leírom piskóta receptjét. 2 tojásos , olajos, nagyon könnyű és finom.

2015. márc. 24. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez a tökéletes megoldás! :) Tudom a receptet, csak nem jutott eszembe, hogy ezt is csinálhatnám :D Nagyon fincsi lesz, még egy kis banánt is szelek a tetejére.
2015. márc. 24. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
én joghurttortát csinálnék. Nem kell sütni se, a tésztája csak annyi, hogy olvasztasz főzőcsokit és összetört piskotával masszává gyúrod.rá a barack, erre pedig joghurt+citrom+kevés zselatin+vaníliacukor+cukor). Ha krémeset aakrsz akkor főzz vaníliás pudingot, s abból csinálj krémet, az is passzol ehhez a kombóhoz: csokis tészta, barack, vanília nyamm...éhes is lettem :P
2015. márc. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!